neděle 27. března 2011

88.den - projekt 365

Paprika2. Nebo lépe: dva v jednom; siamská dvojčata; Kinder paprika (s překvapením).

sobota 26. března 2011

pátek 25. března 2011

86.den - projekt 365

Dnes byl sluníčkový den a my jsme celí uchození. Měla jsem se s chlapečky moc hezky. A stihla jsem ztratit mobil - nechala jsem ho na mezi, když jsme rozbalovali lipíčka a pak mi ho přinesl jeden pán domů. A vyfotit jsem stihla jen tohle.

středa 23. března 2011

Absťák

No, a jsem tu zas. Prostě jsem si uvědomila,  že jsem se svým rozhodnutím vlastně potrestala. A stejně se dívám okolo sebe a v kabelce vláčím fotoaparát. Omlouvám se, víckrát už se nevzdálím.
Z posledního týdne nabídnu pár fotek, ani jeden den jsem nevynechala.







čtvrtek 17. března 2011

Bod zlomu

Dnes ráno jsem viděla na holých větvičkách břízy, úplně nahoře, dvě straky. Klábosily spolu.   
Dnes odpoledne jsem se rozhodla ukončit  Ipsilonku.  Nedokážu teď nabídnout nic pozitivního. Děkuji vám za přízeň a třeba někdy nashledanou.

Vaše Ipsilonka

středa 16. března 2011

77.den - projekt 365

77 - dvě sedmičky, takové hezké číslo. A já vyfotila jen ty sušenky, co jsem právě dopekla. Australské placičky s ovesnými vločkami a kokosem a pikantní sýrové proužky.

Na chalupě

Na Domažlicku jsme bláznivě koupili chalupu se stodolou a dřevníkem, zahradou a okolními pozemky. Bylo to v době, kdy jsme měli nového psa, gordonsetra Mana. Tak abychom měli kam jezdit na dovolenou.
Tam se mi stala divná věc. Ztratily se mi kalhotky. Nebyly to kalhotky ledajaké, byly cílevědomé a dotáhly to až na úklidový hadřík. Původně růžové, ještě před chvilkou pucovaly police v kuchyni a teď jsou pryč. Určitě se škodolibě těší, až se objeví před manželem mé dcery, nebo před synovým tchánem, kteří se tam chystali postupně trávit léto.
Ani manželovy vtipné poznámky mě nerozveselily.
No, kalhotky se nenašly, ale....
Po týdenní dovolené tamtéž mi kamarádka přivezla se slovy „Ty, Ipsilonko, já jsem ti plela jahody a jak to tam tak okopávám, vyhrabala jsem ze záhonu tohle“.  A podala mi již delší dobu postrádané brýle.

pondělí 14. března 2011

Ivanovi in memoriam

Když se ve Strašnickém krematoriu loučili přátelé z divadla Na Zátorách s Ivanem Volfem, já tam nebyla. Doma jsem vzpomínala na kamaráda Ivana, komika, proutníka, skladatele, textaře a skvělého hudebníka, a hlavou mi běžela jeho Vánoční píseň pro Hanku. Jednu písničku napsal i pro mě. Text už si nepamatuji, melodie byla těžká a já nezralá, abych ji pochopila. Bylo mi smutno. Došlo mi, že to není jen Ivan, s kým se loučím, že se loučím s etapou života, kterou nazýváme mládím. Kamarád mi onehdá řekl – už se kácí v našem lese. Tohle zatnutí bylo pro mě silné.
Ivana jsem dlouho neviděla, ale nevadilo to, hlavně že byl. Byl nemocný a já se chystala mu zavolat. Nestihla jsem to. Beru do ruky mobilní telefon a zadávám Ivan Volf. Kontakt odstranit.
Některé věci se nemají odkládat…

75.den - projekt 365

Druhá večeře. A pak má člověk nějak vypadat.

středa 9. března 2011

70.den - projekt 365

Zaparkovaly jsme na Zličíně a vyrazily (já a kolegyně) na seminář o programu Central Europe. Máte tu hezky, v té matičce Praze.

pondělí 7. března 2011

68.den - projekt 365

Když jsme se dnes vrátili domů, ohně dávno nehořely a u nás na samotě u lesa byla tma jak v pytli. Tak honem jeden obrázek z interiéru.

neděle 6. března 2011

67.den - projekt 365

Hurá, bude jaro!
Vypadá to, že už opravdu brzo přijde jaro. Rozhlédli jsme se okolo sebe a pustili do úklidu zahrady.
Skončili jsme za soumraku a bolí mě:
nohy (obě),
rameno (pravé),
záda,
dlaně s puchýři,
poškrábaná zápěstí,
mám umálané nehty,
......
A to je teprve začátek.

sobota 5. března 2011

66.den - projekt 365

Tak tenhle veselý obrázek jsem sem dala, protože jsem se dnes stala babičkou dalšího človíčka. Díky:-)).

pátek 4. března 2011

čtvrtek 3. března 2011

64.den - projekt 365



Tu chvilku pracovního dne, kdy se mohu se zalíbením zahledět na sladké krápníky, než se do nich pustím, tu opravdu miluju:-)

středa 2. března 2011

63.den - projekt 365

Takový krásný den! A my měli tu kliku, že v práci nešla elektřina a tak jsme se vydali na výlet.

62.den - projekt 365

Jsem ve skluzu, ale dnes to doženu. Přikládám včerejší foto, víc jsem toho bohužel nestihla.

úterý 1. března 2011

61.den - projekt 365

61.den byl včera. Fotku jsem udělala také včera a tu dnešní zatím nemám. Čekám, až se nabije baterie a pak zkusím novou fotku s novým foťákem:-)